Tampere 2013

Valtakunnallinen asunnottomien yö torstaina 17.10.2013, klo 14-20 Päiväkeskus Musta Lammas, Pellavatehtaankatu 17, Tampere

Á la Carte –ravintola Inehmo valmistaa kylmäsavulohikeittoa, kahvia ja pullaa. Pöytiintarjoilu kello 14-16. Elävää musiikkia tarjoaa Jazz-yhtye Musta Moottori. TOSI-TV NÄYTÖS KLO 16. Nähtävillä on Maikki Kantolan kuvia Mustan Lampaan kävijöistä. Ohjelmassa myös runo-ongintaa. Ehtoolliskirkkoa vietetään kello 19.

Tapahtuman yhteistyökumppanit ovat Päihtyneiden päivätoimintakeskus Huoltsu, Legioonateatteri, Naisten suojakodin Etna-työ, KRIS Tampere, Pro Tukipiste Tampere, Silta-Valmennus, A-Kilta, A-Klinikkasäätiön Matala ja terveysneuvontapiste Nervi sekä Tampereen aikuiskoulutuskeskus (TAKK)

Tapahtuma on kaikille avoin. Olet sydämellisesti tervetullut!

Tapahtuma Facebookissa:

https://www.facebook.com/events/512265152197422/

MUSTAN LAMPAAN TOSI-TV ASUNNOTTOMIEN YÖNÄ TAMPEREELLA

Valtakunnallinen asunnottomien päivä torstaina 17.10.2013, klo 14-20 Päiväkeskus Musta Lammas, Pellavatehtaankatu 17, Tampere

Tapahtumalla halutaan nostaa esiin syrjäytettyjen nuorten pahoinvointi. Yhteiskunnan kovenevat arvot ja täydellisyyden vaatimus saavat aikaan itsetuhoista käytöstä.

Elämä ei kuitenkaan tunne täydellisyyttä. Sen vuoksi haluamme esittää näytöksen nimeltään Mustan Lampaan tosi-tv. Näytöksessä kriittinen silmä tarkastelee päiväkeskus Mustan Lampaan omaa toimintaa karnevalistisessa hengessä. Meillä on toivoa niin kauan, kun pystymme nauramaan itsellemme. Tuttuun tapaan mukana Mustan Lampaan kävijöitä, vapaaehtoistyöntekijöitä, Legioonateatterilaisia ja yhteistyökumppaneita. Näytös alkaa klo 16.00.

Á la Carte -ravintola Inehmo valmistaa kylmäsavulohikeittoa, kahvia ja pullaa. Pöytiintarjoilu kello 14-16. Elävää musiikkia tarjoaa Jazz-yhtye Musta Moottori. Nähtävillä on Maikki Kantolan kuvia Mustan Lampaan kävijöistä. Ohjelmassa myös runo-ongintaa. Ehtoolliskirkkoa vietetään kello 19.

Tapahtuman yhteistyökumppanit ovat Päihtyneiden päivätoimintakeskus Huoltsu, Legioonateatteri, Naisten suojakodin Etna-työ, KRIS Tampere, Pro Tukipiste Tampere, Silta-Valmennus, A-Kilta, A-Klinikkasäätiön Matala ja terveysneuvontapiste Nervi sekä Tampereen aikuiskoulutuskeskus (TAKK)

TOSI-TV KLO 16.00 – OHJELMATIEDOT

TV kuuluttajana kaikkien aikojen tunnetuin asunnoton Charlie Chaplin.

Kurjat kuppilat Tampere
Keittiöpainajaisten tämän iltaisessa jaksossa huippukokki Korppi Rammstein saapuu ruokailemaan ravintola Mustaan Lampaaseen. Tule katsomaan mitä mieltä Korppi on saamastaan annoksesta.

Ruudsonit tuli Lampaaseen
Viimeiset 10 vuotta Ruudsonit ovat tuhonneet kaiken. Mutta nyt he vierailevat tavallisilla suomalaisilla työpaikoilla. Tänään Ruudsonit tulevat Lampaaseen ja organisoivat päiväkeskuksen vapaaehtoistyön uusiksi.

Julkkis Sick Brother
SB-talossa kisaavat vuoden isoimmat julkkikset. Illan jaksossa kaikki ovat halunneet äänestää talosta ulos EU-kerjäläisen. Hän on superjulkkis, joka on ollut esillä enemmän kuin muut. Onko kyse kateudesta?

Mustan Lampaan Linnan juhlat
Katso ketkä on kutsuttu Lampaan Linnan juhliin. Täällähän on tanssit.

www.tampereenseurakunnat.fi/mustalammas