Tule sponsoroimaan Asunnottomien yön 20-vuotistapahtumaa

Haemme sponsoreita Asunnottomien yön 20-vuotistapahtumaan, joka pidetään YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä 17.10.2022 Helsingin Kansalaistorilla päättäjien silmien alla, Eduskuntataloa vastapäätä.
Tarkoituksena on saada yhteensä 10 000 euroa, jotta saamme järjestettyä kunnon tapahtuman. Haluamme tarjota asunnottomuutta kokeville kävijöillemme ikimuistoisen illan sekä tuoda päättäjille ja muille ihmisille esille asunnottomuuden moninaisuutta sekä toimenpiteitä asunnottomuuden poistamiseksi. Asunnottomuudelta kun helposti halutaan sulkea silmät ja jopa kieltää sen olemassaolo.

Asunnottomien yön teemana on Tulevaisuus ilman asunnottomuutta.
Suomessa on ARA:n viimeisimmän tilaston mukaan 3 948 ihmistä vailla vakinaista asuntoa. Ulkona, rappukäytävissä ja ensisuojissa yöpyy 655 ihmistä
Asunnottomien yö -tapahtumalla halutaan muistuttaa, että asunto on perusoikeus ja että meillä kaikilla on oikeus omaan kotiin.

Jos yhteistyö kiinnostaa, ole yhteydessä: erja.morottaja@vvary.fi, puh. 044 773 4700

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.