Joensuussa kaksipäiväinen Asunnottomien yö

Asunnottomien yö -tapahtuma järjestetään Joensuussa 14. kerran 17.-18.10.2016. Joensuulle tyypilliseen tapaan järjestelyissä on mukana lukuisa joukko eri järjestöjä, seurakuntia ja vapaaehtoistoimijoita. Hyvän yhteistyön myötä tapahtuma on laajentunut kaksipäiväiseksi.

Maaanantai 17.10.

klo 7.30-9.30 Joensuun Kansalaistalon puuroaamu (Torikatu 30), yleisinfoa asunnottomuudesta ml. pakolaisuus

klo 10-14 Joensuun Kauppatori/toritapahtuma: infoa asunnottomuudesta, hernekeittoa kenttäkenttiöstä, vaatejakoa, keskustelu- ja kuunteluapua kahvi- ja teetupabussissa, Koditon-kahvila bussin edustalla (demonstraatio) ym.

klo 15-20.30 Joensuun Kansalaistalo (Torikatu 30): Karuselli-duo esiintyy, erilaisia hyvinvointipalveluja tarjolla, vaatepankki

klo 17-18 Kulttuurikahvila Laituri, Itäranta 10 (rautatieaseman vieressä): Viinapiru-elokuvan ensi-ilta. Elokuva antaa ”äänen äänettömille” eli paikalliset vaikeasti päihdeongelmaiset kertovat omaa elämäntarinaansa lyhytelokuvassa. Elokuvan on ohjannut joensuulainen Markku Kuronen.

klo 21-08 Joensuun Asumisen Tukipiste (yömaja), Antinkuja 4: avoinna tilapäisyöpymiseen (tarpeen mukaan)

Tiiistai 18.10.

klo 7.30-13 Joensuun Siniristi ry:n toimitilat, Antinkuja 2: aamupala, musiikkia, saunomismahdollisuus

klo 10-12 Joensuun Asumisen Tukipiste (yömaja), Antinkuja 4: avoimet ovet

Kategoria(t): Ajankohtainen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.