Tampereen Kumppanuustalo Arttelissa vietetään Asunnottomien yötä

Kumppanuustalo Arttelissa vietetään Asunnottomien yötä 17.10. klo 18-23

YK:n kansainvälistä päivää köyhyyden poistamiseksi vietetään vuosittain 17. lokakuuta. Toimintaohjelman kautta myös Suomi on sitoutunut tavoitteeseen puolittaa köyhyys vuoteen 2030 mennessä. Suomessa YK:n kansainvälistä päivää köyhyyden poistamiseksi on vietetty vuodesta 2002 lähtien Asunnottomien yön merkeissä. Asunnottomien yö -kansalaisliike tukee jokaisen perusoikeutta vakinaiseen asuntoon, omaan kotiin.

Tampereella Asunnottomien yötä vietetään Kumppanuustalo Arttelissa. Ehkäisevä Päihdetyö EHYT ry:n, Muotialan asuin- ja toimintakeskus ry:n, Siltavalmennusyhdistys ry:n, Tampereen A-kilta ry:n, ViaDia Pirkanmaa ry:n sekä Kumppanuustalo Artteli ry:n järjestämässä tapahtumassa tuodaan hankalan arjen keskelle hetkeksi musiikkia, puheita ja yhdessäoloa – puhumattakaan lämpimästä ruoasta ja vaatteista. Tilaisuuden avaa apulaispormestari Mikko Aaltonen. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille osallistujille.

Lisätietoja www.artteli-ry.fi

Kategoria(t): Ajankohtainen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.