Helsingin Asunnottomien yön ohjelma 2016

Helsingin Asunnottomien yön ohjelmaa vuonna 2016

– Asunnottomuuspäivän tapahtuma Gloriassa klo 9.30-16, lisätietoja www.asuntoensin.fi
Helsingin 2016 Asunnottomien yön päätapahtuma järjestetään Dallapenpuistossa kello 14.00-22.00. Vuoden teema on Asunnottomuuden ennaltaehkäisy. Tapahtuma Facebookissa. Päätapahtuman ohjelmajuontajina toimivat Miika Pettersson ja Tiina-Rekel Liekki. Tapahtusaa esiintyvät muun muassa Tommi Läntinen, Topi Saha ja Olavi Uusivirta. Helsingin päätapahtuman Ohjelma!

Muita Helsingin tapahtumia:
– Vailla vakinaista asuntoa ry, Vepa, Vaasankatu 2 F, katutaso. Ilmaisvaatejako kello 14-19.00
– Helsingin sosiaalinen oikeudenmukaisuus järjestää Soihtukulkueen Hakaniemen torilta, kokoontuminen klo 18 ja lähtö kohti Dallapé-puistoa klo 18.15. Asunnottomien Yön tulet sytytetään puistossa klo 19. Tapahtuma Facebookissa.

– Helsingin Elokolo (Toinen Linja 31) avoinna klo 18-24, keskustelua asumisesta ja asunnottomuudesta.
– Myllypuron kirkko, Naulapadontie 10. Kodittomien yö kello 16.00 alkaen. Saunaa, ruokaa ja yöpymismahdollisuus.
– Vihreä keidas, Vilhovuorenkatu 7-9.  Avoinna klo 8-14.00 ja 15-21.00
Ohjelmassa yhdessäoloa, tarjolla hernekeittoa ja lahjoitusvaatteiden jakoa.
– Pasilan kirjasto, Kellosilta 9.  Kello 18-22.00 Näkökulmia maahanmuuttajien asunnottomuuteen. Moniheli ry:n Katto-hanke ja yhteistyötahot järjestävät kaikille avoimen, maksuttoman yleisötapahtuman, jonka teemana on maahanmuuttajien asunnottomuus ja asumisen haasteet. Illan ohjelmassa on mm. paneelikeskustelu, interaktiivista tarinateatteria, lyhytelokuva ja ohjaajatapaaminen. Koko tapahtuman ajan päivystää myös matalan kynnyksen neuvontatori, josta saa neuvoja asunnon hakemiseen ja asumiseen liittyvissä asioissa (paikalla myös eri kieliä puhuvia fasilitaattoreita). Tarjolla kahvia/teetä/mehua ja pikkupurtavaa Afrikan ja Lähi-idän makujen maailmasta. Tervetuloa! Tapahtuma Facebookissa.
– Päiväkeskus Illusia, Mäkelänkatu 50 B. Päiväkeskus Illusia on avoinna 17.10. 8.30-15. Illusiaan voi tulla tutustumaan päivän aikana. 18.10. Illusia avaa ovensa klo 7.00 ja tarjoaa mahdollisuuden suihkuun ja aamupalaan Dallapenpuistossa yöpyneille.
– D-asema Kurvi, Pääskylänrinne 5B. D-asema Kurvi Diakonissalaitokselta osallistuu Asunnottomien yöhön pidennetyllä aukioloajalla: päihdepalveluyksikkö Kurvin terveysneuvonta ja välineidenvaihto on auki klo 18 asti ja D-asema Kurvissa on avoimet ovet klo 18 asti, tarjolla kahvia ja pullaa.
– Erityisdiakonia, Hämeentie 73. Sunnuntaina 16.10. klo 10 Hermannin kirkkopyhä ja vapaaehtoismaksuinen kasviskeitto. Maanantaina 17.10. klo 9-12 suihku- ja pyykinpesumahdollisuus, edullinen aamiainen sekä vaatteiden jakoa. Tiistaina 18.10. klo 9-12 Hermannin diakoniatalossa suihku- ja pyykinpesumahdollisuus, edullinen aamiainen.
– Toimintatila Spotti, Ruusulankatu 10. Avoinna klo 10.00 – 15.00. Tarjolla kaikille ilmainen aamiaisbrunssi klo 10 – 12. Tila on avoinna kaikille kävijöille ja toiminnasta kiinnostuneille.
– Kallion Kirkko. Asunnottomien yöhön liittyvä keskustelutilaisuus perjantaina 14.10. Tapahtuma Facebookissa.
– Valokuvaaja Vilja Haralan Poste Restante – valokuvanäyttely. Tapahtuma Facebookissa. – Malmin kirkko, Kunnantie 1 on auki ma-ti välisen yön.

Kategoria(t): Ajankohtainen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.