Keravan Asunnottomien yö 2011

Valtakunnallista asunnottomien yötä vietetään vuosittain 17. lokakuuta. Samanaikaisesti asunnottomien yön kanssa vietetään YK:n köyhyyden ja syrjäytumisen vastaista päivää, joka muistuttaa siitä, että asuminen on jokaiselle kuuluva yleismaailmallinen ihmis- ja perusoikeus iästä, sukupuolesta, kansallisuudesta tai sosiaalisesta asemasta riippumatta.

Keravalla vietetään perinteistä Asunnottomien yön tapahtumaa 17.10.2011 Keravan Suojakotiyhdistys ry:n järjestämä klo 19-22 Suojakotiyhdistyksen päivätoimintakeskuksen piha-alueella osoitteessa Tuusulantie 40, 04200 Kerava.

Tapahtuman aikana on tarjolla keskustelua asunnottomuudesta, sekä mahdollisuus ilmaiseen ruokailuun. Tapahtumassa esiintyy keravalainen muusikko Sami Oinasmaa. Tapahtumassa jaetaan myös yhteistyökumppanien tukemana tarvitsijoille talvivaatteita ja ruokakasseja, jotka pitävät sisällään kuivamuonaa.

Kategoria(t): Tapahtumat 2011, Tiedotteet 2011. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.