Jos haluat lahjoittaa

Asunnottomien yön toimijat ovat saaneet nyt poikkeuksellisen paljon lahjoitusvaatetta, joten valitettavasti monet EIVÄT VOI OTTAA LISÄÄ VAATETTA TÄLLÄ HETKELLÄ VASTAAN.
Rajalliset varastotilat tulevat monella vastaan.

Tarkista välisivultamme Tapahtumat” eri paikkakunnilla olevilta toimijoilta heidän lahjoitusvaatetilanteensa.

Jos haluat auttaa, muista, että pienenkin rahasumman lahjoittaminen auttaa eri toimijoita hankkimaan asunnottomuutta kokeville kävijöilleen vaatteiden lisäksi jotain muutakin tarpeellista kuten esimerkiksi asioiden hoitamista varten pre paid-liittymiä, bussi- ja ratikkalippuja, ruokaa, vitamiinejä jne. Ole yhteydessä eri asunnottomuustoimijoihin, jos haluat lahjoittaa rahaa.
Toiminta on läpinäkyvää eli ei tarvitse pelätä, että lahjoitusrahaa käytettäisiin johonkin muuhun kuin asunnottomuutta kokevien suoraan auttamistyöhön.

Asunnottomien yöllä ei ole tänä vuonna koronatilanteen vuoksi yhteistä neulomuskeräystä, mutta sukat, lapaset yms. ovat aina erittäin tervetulleita.
Ole suoraan yhteydessä eri toimijoihin (löytyy paikkakunnittain esimerkiksi tuolta aiemmin mainitusta Tapahtumat-kohdasta), minne voit toimittaa lahjoituksesi.

kalsarit

Kategoria(t): Ajankohtainen Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.