Auta asunnotonta – lahjoita lapaset 2018

EHYT kerää jälleen lapasia asunnottomille! EHYT kerää ehjiä ja puhtaita miesten ja naisten lapasia, villasukkia, kaulaliinoja ja pipoja 15.10. asti. Tarvetta on etenkin miesten käsineille. Saadut lahjoitukset jaetaan Asunnottomien yön tapahtumissa 17.10.

Kampanjakuva 1920x1080 Facebook

Lapasia ja muita villa-asusteita voi lahjoittaa toimittamalla niitä postitse EHYTin keskustoimistolle tai viemällä keräyspisteisiin ympäri Suomen. Keräyspisteitä on tällä hetkellä 78 kappaletta 43 paikkakunnalla.  Katso keräyspisteiden päivittyvä lista osoitteesta www.ehyt.fi/lahjoitalapaset. Postitusosoite:

EHYT ry / Lapaskeräys
Elimäenkatu 25-27, 00510 Helsinki

Lisätietoja kampanjasta: marjo.rinne@ehyt.fi

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.