Asunto ensin -ohjelmatyön juhlaseminaari 16.10.

Tervetuloa juhlistamaan asunnottomuuden vähentämiseen ja ennaltaehkäisyyn keskittyvän ohjelmatyön kymmenvuotista taivalta juhlaseminaariin. Seminaarissa tarkastellaan kuluneita vuosia, luodaan katse tulevaisuuteen sekä kohotetaan malja tehdylle työlle seminaarin päättävässä cocktail-tilaisuudessa.

Asunnottomuutta ja asunto ensin -mallia lähestytään juhlaseminaarissa monesta näkökulmasta. Aiheesta kuullaan muun muassa asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen ja professori Juho Saaren näkemykset. Seminaarissa katse on tiiviisti myös tulevassa. Päivän aikana pohditaan miltä valtakunnallisen asunnottomuustyön tulevaisuus näyttää. Tarkempi ohjelma tilaisuudesta lisätään pian.

Aika: 16.10.2018, juhlaseminaari klo 9.15–16.30, cocktail-tilaisuus klo 16.30–18.00.

Paikka: Valkoinen sali, Aleksanterinkatu 16/Katariinankatu 3, Helsinki.

Ilmoittaudu mukaan täältä syyskuun loppuun mennessä.

Seminaarin järjestävät Y-Säätiö, Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA, ympäristöministeriö, Rikosseuraamuslaitos ja AKU-hanke (Asunnottomuuden ennaltaehkäisyn kuntastrategiat – varhainen välittäminen, osallisuus ja asumisen tuki).

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.