Asunnottomuusmessut Hyvinkäällä 14.6.–1.9.2013

Hyvinkään Taiteilijaseura on järjestänyt Hyvinkäällä vuodesta 1998 lähtien Taju-nykytaidetapahtumaa. Tänä kesänä pidettävät Asunnottomuusmessut on 13. Taju-tapahtuma ja tuo Suomen taidemaailmaan uudenlaisen näyttelykonseptin.

Asunnottomuusmessut -Taju 2013 kuraattoreina ovat kuvataiteilijat Jani Leinonen ja Riiko Sakkinen. He ovat kutsuneet Hyvinkäälle asunnottomuuden kanssa toimivia kansalaisjärjestöjä, yhteiskunnallisia instituutioita ja muita tahoja. Kontekstina toimii taide, joka parhaimmillaan on erilaisten lähestymistapojen ja näkökulmien kohtaamispaikka.

Asunnottomuusmessut ovat antiteesi Hyvinkäällä 14.6.–1.9.2013 järjestettäville Asuntomessuille, jotka keskittyvät rakentamisen tekniikkaan, ympäristökysymyksiin ja sisustuksen tyylikkyyteen problematisoimatta asumisen yhteiskunnallisia ja sosiaalisia ulottuvuuksia. Asunnottomuusmessut on siis foorumi, joka uudella tavalla herättää keskustelua siitä, mitä on asunnottomuus ja kuinka se määritellään.

Lisätietoja: www.hyvinkaantaju.fi

Kategoria(t): Ajankohtainen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.