Kallio Kunsthalle aukeaa Asunnottomien yönä

Kallio Kunsthalle on taidetasku Kalliossa. Kallio Kunsthallen toiminta myötäilee EU:n vapaaehtoistoiminnan teemavuoden 2011 tavoitteita. Sen toimintaa ovat olleet kehittämässä kuvataiteilijat, tutkijat ja paikalliset järjestöt. Keskeinen yhteistyökumppani ja tukija on Helsingin Optimistit. Kallio Kunsthalle toimii Elämäntapaliiton Elokolo-kohtaamispaikan vieressä osoitteessa Toinen linja 31.

Kallio Kunsthalle esittää: Kall(i)ossa kohtaavat elämä ja kuolema – Kalliossa. Avajaisnäyttelyn avajaiset Asunnottomien yönä 17.10. klo 18:00-22:00. Näyttely kestää
17.10.-17.11.2011.

Valokuvaaja Jukka Pääkkönen on koostanut mustavalkoisen muotokuvasarjan Kallion Elokolon päivittäisistä kävijöistä. Valokuvat ovat valmistuneet Elokolossa järjestetyn valokuvatyöpajan yhteydessä.

Valokuvaaja Eero Alapitkä avaa kuva-arkistonsa salat teemalla 100-vuotta mustavalkoista valokuvaa. Kenkälaatikkoon on kertynyt vuosien varrelta muotokuvia läheisistä, kuvia Helsingistä ja Neuvostoliitosta. Eero taistelee parhaillaan kantapäätulehdusta vastaan Vallilan tukiasunnosta käsin, mistä löytyy myös kamera- ja trumpettikokoelma.

Kuvanveistäjä Aarno Rankka tuo tilaan pronssisia kalloja ja niiden purukalustoja. Aarno on Kallion virallinen kuvanveistäjä.

Avajaisissa tarjolla lämmintä mehua!

Auki päivittäin 9-15 (jos taiteilija paikalla)
Näyttelyvierailua voi tiedustella Elokolosta (< 15 m Kallio Kunsthallesta vasemmalle)
Lisätietoja: www.kalliokunsthalle.fi
Tiedustelut: info@kalliokunsthalle.fi

Osoite:
Kallio Kunsthalle
Taidelli
Toinen linja 31
00530 Helsinki

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.