LAHJOITA LÄMPÖÄ – neulo Asunnottomien yöhön villasukkia ja lapasia

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n ja A-klinikkasäätiön yhteistyössä tuottama Lahjoita lämpöä -kampanja antaa kansalaisille mahdollisuuden auttaa kanssakulkijoita.

Tässä vaiheessa syksyä lämpimästä kesästä ei ole enää jäljellä kuin muisto. Moni heikommassa asemassa oleva kansalainen kohtaa talvipakkaset palellen ja vailla lämpimiä varusteita. Lahjoita lämpöä -kampanjalla pyritään yhdistämään aktiiviset kansalaiset ja apua tarvitsevat; kampanja rohkaisee ihmisiä neulomaan asunnottomille ja muille heikommassa asemassa oleville villasukkia ja lapasia.

Keräykseen otetaan kiitollisena vastaan kaiken väriset ja kokoiset käyttämättömät ja uudet villatuotteet. Erityisen iso tarve on isoille villasukille (koot 43->) ja isoille lapasille. Neulojat voivat toimittaa neulomansa villatuotteet lähimpään keräyspisteeseen tai postittaa A-klinikkasäätiölle.

Lahjoita lämpöä -kampanjaan on lähtenyt mukaan jo liki 100 keräyspistettä ympäri Suomen. Kerätyt tuotteet jaetaan lämpöä tarvitseville valtakunnallisesti EHYT ry:n ja A-klinikkasäätiön eri toimipisteiden ja yhteistyökumppaneiden kautta. Keräysaika on 1.9.-30.11.2021.

Sosiaalisessa mediassa kampanjan tunnus on #lahjoitalämpöä.

Lahjoita lämpöä -kampanja on osa 17.10.2021 vietettävää Asunnottomien yötä. Asunnottomien yön järjestää Asunnottomien yö -kansalaisliike, joka tukee jokaisen oikeutta omaan kotiin.

 

Lue lisää:

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry

A-klinikkasäätiö

Facebook

Instagram

Lisätietoja Lahjoita lämpöä -kampanjasta: 

Annuska Dal Maso
050 356 6207
annuska.dalmaso@a-klinikka.fi

Sofia Holmberg
044 491 0215
sofia.holmberg@ehyt.fi

Hannele Hirvonen
050 413 9367
hannele.hirvonen@ehyt.fi

LL-uutiskuva

 

 

Kategoria(t): Ajankohtainen, Tiedote Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.