Kuka kuuntelee asunnotonta naista? -keskustelutilaisuus 25.9.

Vuonna 2018 Suomessa oli yhteensä 5 482 asunnotonta, joista naisia 1244. Samaan aikaan kuin asunnottomuus kokonaisuudessaan laskee, nousee asunnottomien naisten prosentuaalinen osuus. Asunnottomat naiset altistuvat monenlaiselle hyväksikäytölle, ja kokemukset väkivallasta ovat yleisiä. Perhe, lapset ja äitiys liittyvät monien naisten elämäntilanteeseen.

Kuka kuuntelee köyhää? – verkosto ja NEA – naiserityisyys asunnottomuustyössä- hanke järjestävät 25.9.2019 keskustelutilaisuuden naisten asunnottomuudesta. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda asunnottomuutta kokeneiden naisten ääni kuuluviin, niin kunnallisessa, kuin valtakunnallisessakin päätöksen teossa. Tapahtuma on aloitus syksyn Asunnottomien Yön-tapahtumille, joiden teemana on tänä vuonna asunnottomuutta kokeneet naiset.

Paneelikeskustelussa puheenvuoron saavat asunnottomuutta kokeneet naiset, heidän kanssaan työtä tekevät ammattilaiset sekä vaikuttajat ja päättäjät. Keskusteluun ottavat osaa mm. Y-Säätiön toimitusjohtaja Juha Kaakinen sekä naisten asunnottomuutta tutkinut Riitta Granfelt.

Aika ja paikka:
25.9.2019 Mikaelin Sali, 1 kerros
Klo: 15-17 Kirkkohallitus
Eteläranta 8, 00310

Kahvitarjoilu. Tila on esteetön. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot:
Sari Rantaniemi
sari.rantaniemi@hdl.fi
050 5127426

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.