Auta asunnotonta – lahjoita lapaset

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry kerää lapasia ja käsineitä asunnottomien hyväksi. EHYT kutsuu kaikki mukaan tekemään hyvää!

Auta asunnotonta – lahjoita lapaset -kampanjassa kerätään asunnottomille erilaisia käsineitä. Keräyskampanja huipentuu Asunnottomien yönä 17.10., jolloin käsineitä jaetaan asunnottomille ympäri Suomea.

Kaikenlaiset käsineet ovat tervetulleita lahjoitettavaksi; voit neuloa tai virkata niin lapasia, kintaita, sormikkaita kuin vaikkapa kynsikkäitä. Itse tekemisen sijaan voit myös tehdä kaappien syyssiivouksen ja lahjoittaa käyttämättä jääneet käsineet. Pääasia on, että käsineet ovat ehjiä ja puhtaita. Erityisesti tarvetta on miesten käsineille. Käsineiden mukaan voi liittää pienen, lämmittävän viestin.

EHYT kerää käsineitä 10.10. asti. Keräyspisteitä löytyy tällä hetkellä muun muassa Helsingistä, Kuopiosta, Jyväskylästä, Seinäjoelta, Tampereelta, Oulusta, Lahdesta, Hyvinkäältä, Turusta ja Pirkkalasta.  Katso Auta asunnotonta – Lahjoita lapaset –keräyspisteiden yhteystiedot.

Osallistu kampanjaan myös Facebookissa.

#asunnottomienyö #lahjoitalapaset

Lisätietoja:
Marjo Rinne
EHYT ry, kampanjakoordinaattori
marjo.rinne@ehyt.fi, 050 3015210

Helmet järjestää Kudo kodittomille -keräyksen

Pääkaupunkiseudun kirjastot keräävät villasukkia, pipoja ja lapasia jaettavaksi asunnottomille Asunnottomien yön tapahtumissa. Sukista kysyttyjä ovat erityisesti koot 43-46. Sukkiin kannattaa liittää mukaan kokolappu. Halutessaan voi lisätä myös pienen, rohkaisevan viestin.

Lisätietoja täältä.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.