Asunnottomien yö Lahden 8-salilla 17.10.

Lahti2015Asunnottomien yötä vietetään Lahden 8-sallilla lauantaina 17.10. klo 19-22. Tämän vuoden teemana on ”Kaikki kotona?” Tapahtuman yhteydessä järjestetään kierrätystori, jonne voi tuoda ehjiä ja puhtaita talvivaatteita niitä tarvitseville. Vaatteita vastaanotetaan Lahden Elokolossa osoitteessa Vuorikatu 14, ma-pe klo 9-15, sekä  la 17.10. klo 16-19  8-salilla. Tapahtumassa jaetaan asunnottomille ja vähävaraisille ruokakasseja. Tapahtuman juontaa Tapani Ripatti.

Ohjelmassa mm: tapahtuman tulien sytytys ja kaupungin tervehdys (kaupunginhallituksen 1. vpj Jarkko Nissinen),
Asunnottomuus ja päihteet (johtava asiantuntija Tuomas Tenkanen, EHYT ry), paneelikeskustelu asunnottomuudesta, lämpimän kynttilän jako, bändejä, keitto- ja kahvitarjoilua, kierrätystori. Lahden Asunnottomien yön juliste 2015.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.