Tampereen tapahtuman tiedote

Valtakunnallisen asunnottomuuspäivän tapahtuma päiväkeskus Mustassa Lampaassa maanantaina 17. lokakuuta 2011 klo 15-20. Tapahtuman pääesitys klo 16.00. Tapahtuman järjestää Musta Lammas.

Järjestämme Mustan Lampaan sisäpihalla urheiluteemaisen näytöksen nimeltään Asunnottomien olympialaiset. Näytös alkaa klo 16.00. Näytöksessä esiintyy Mustan Lampaan asunnottomia asiakkaita, vapaaehtoistyöntekijöitä ja yhteistyökumppaneita.

Kadulla asunnottomana selviytymiseen tarvitaan huippu-urheilijan ominaisuuksia. Näytökseen on koottu kohtauksia asunnottomien elämästä, jotka esitetään eri urheilulajien muodossa. Viimeisessä kohtauksessa juhlitaan Suomen jääkiekkoleijonien hengessä Poikaa, joka on tullut kotiin. Olet sydämellisesti tervetullut kokemaan suuren urheilu-juhlan tunnelmaa!

Asunnottomia huippu-urheilijoita on kannustamassa cheerleader tiimi, johon kuuluvat Anu Rohima Mylläri, Nina Taipale ja Elina Vettenranta. Esitystä säestää Legioonateatterin rumpuryhmä La Murga ja DJ Laku. Urheiluselostajina toimivat Jorce Markkula ja Jukka Tukia. Lavastus ja valot Mika Pettissalo. Puvustus Jaana Kivikoski. Näytöksen on käsikirjoittanut Marko Ajanki ja Kirsi-Marja Salminen. Ohjaus Marko Ajanki.

Tarjoilua
Lihakeittoa, kahvia ja pullaa

Kohderyhmä
Avoimet ovet kaikelle kansalle, asunnottomille, päihde- ja mielenterveysongelmaisille, kaupungin ja järjestöjen päihde- ja mielenterveystyön toimijoille ja päättäjille. Tapahtuma on avoin toimittajille. Odotettu osallistujamäärä 300 henkeä. Viime vuoden tapahtumassa 300 kävijää.

Ohjelma

  • Asunnottomien olympialaiset klo 16.00
  • Musiikkia: Jyri Pitkänen, Kari Kuusisto, Essi & Klaus W
  • Asunnottomien ehtoolliskirkko klo 19.00. Kisapapit Vesa Mäkelä ja Rami Naumanen
  • Tule Mustan Lampaan siivellä leffaan! Tapahtuman aikana jaetaan ilmaisia lippuja elokuvateatteri Niagaran asunnottomuuspäivän erikoisnäytökseen, jonka tarjoaa Musta Lammas. Aki Kaurismäen uusin elokuva Le Havre Niagarassa klo 21.00.
    Alkukuvana Mikko Korhosen ja Topi Patjaksen Metrin askel dokumenttielokuva asunnottomasta miehestä.

Yhteistyökumppanit
Mustan Lampaan yhteistyökumppaneita on paikalla esittelemässä toimintaansa. Mukana ovat Naisten Suojakoti, Legioonateatteri, KRIS Tampere, Pro Tukipiste Tampere, A-kilta, Silta-Valmennus, Setlementti Naapuri / Mattila sekä A-klinikkasäätiön Matala ja terveysneuvontapiste Nervi

Tapahtumapaikka ja aika
Tampereen ev.lut. seurakuntien päiväkeskus Musta Lammas, os. Pellavatehtaankatu 17, Tampere.
Valtakunnallisena asunnottomuuspäivänä 17.10.2011 klo 15-20. Asunnottomien olympialaiset klo 16.

Internet: www.tampereenseurakunnat.fi/mustalammas
Yhdyshenkilö: Marko Ajanki gsm 050 322 6331
sähköposti: marko.ajanki ät evl.fi

Tampereen tapahtuma 2011

Kategoria(t): Tiedotteet 2011. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.