Etusivu > Materiaalit > Muistiot > muistio 20.09. 2005

MUISTIO
Asunnottomien yö suunnittelukokous

Aika: 20.9.2005 klo 17:30
Paikka: Patoseudun toimintakeskus Puotikatu 7, Lahti

Läsnä (7): Risto Kajaste (soite), Jukka Suomilammi (Lahden Elokolo), Jouni Ikonen (Liipolan Lähiöseura ry), Riitta Varkemaa (Lamk.), Merja Liisa Kerkkä, Pekka Kerkkä, Jyrki Mattila (Patoseudun toimintakeskuksen kannatusyhdistys ry).

Pohdittiin asunnottomien yön ohjelmaa ja siihen liittyviä käytännön asioita. Risto Kajaste toi terveiset kokoukseen, että aikaisemmin laaditusta as. budjetista soite voisi maksaa sähkölaskun noin 60 ? äänentoistoauton 183 ? ja mahdollisesti Teosto-maksun noin 50 ?.

Kysytään Ilkka Viljasta avaamaan tilaisuuden ja tuomaan kaupungin terveiset. On varmistettu ja lupasi tulla. Eduskunnan talousvaliokunnan puheenjohtaja Jouko Skinnari tuo eduskunnan terveiset klo 20.00.

Muuta ohjelmaa illan aikana josta puhuttiin:

  • Kauko Kokkosen haitarin soittoa,
  • teatteri Vanhan Jukon esitys varmistuu viikolla 38,
  • Pekka Kerkkä kysyy Ville Forstedtiä soittamaan kitaraa,
  • tulen pyöritystä nuokun sirkus klo 21.00.
  • Sosiaali- ja terveyslautakunnan pj .Seppo Koskiselta saadaan leipää ja Manna-yhdistykseltä saadaan leivän päälle särvintä:
    Manna-yhdistys toimittaa ma 17.10 aamupäivällä lastin Patoseudun toimintakeskukseen ja toivottiin että Seppo Koskinen toimittaisi osan leivistä myös toimintakeskukseen.
    Toimintakeskuksessa on muonatyöryhmä, joka tekee leivät valmiiksi yö tapahtumaan.

Asunnottomien yö tapahtumaan tulee 20 Lahden ammattikorkeakoulun sosionomi opiskelijaa käytännön apulaisiksi opettaja Taina Heininen-Reimin johdolla, opiskelijat kahdessa ryhmässä; aika sovitaan. Tarjolla valmiita leipiä ja mehua, mehu saadaan lahjoituksena. Pekka kysyy Lingan Jukalta lämpöastioita. Pesäkalliolta Purasen Markukselta saadaan teltta, tynnyrit ja puut jotka pitää käydä sahaamassa. Jouni kysyy tapahtumaan kynttilöitä.

Paikalle perustetaan infopiste, missä on edustettuina:

Omaiset Mielenterveystyön Tukena ry, Päijät- Hämeen sosiaalipsykiatrinen A-klinikka sekä Jelppi terveysneuvonta.

Samana päivänä on kaupungilla arvokeskustelu -tapahtuma minne Jouni hoitaa kirjallisen viestin Asunnottomien yö tapahtumasta. Tiedotus: Merja-Liisa hoitaa Viikko Hämeeseen ja Uusi lahden, Riitta Etlarin ja Lahden radio Jouni Viikkouutiset. Asunnottomien yöstä kiinnostunut myös Päijät- Hämeen Mielenterveystyön tuen toimipiste Kerintiellä otettu yhteyttä Erkki Niemiseen

Asioita raapusteli paperille
Jukka Suomilammi

Seuraava kokous Patoseudun toimintakeskuksessa ma 10.10 Puotikatu 7 klo 17.30


Takaisin    Sivun alkuun

Osoite