Etusivu > Tapahtumat > Valokuvanäyttely - Mustalammas, Tampere

Matka Mustan Lampaan yhteisöllisyyteen / Metrin askel

Klikkaa kuvaa
Musta lammas

Valokuvanäyttely Matka Mustan Lampaan yhteisöllisyyteen
Bukran yläkerrassa.

Näyttelyssä on kuvastoa siitä yhteisöllisyydestä ja osallisuudesta, jota päiväkeskus tarjoaa. Mustan Lampaan leirit, joulun pyhien ympärivuorokautinen aukiolo, asunnottomuustapahtumat, vapaaehtoistyöntekijät ja päiväkeskuksen arki ovat esillä kuvissa.

Valokuvaajat: Hartti Ahola, Essi Orpana, Kaj Kuhlman, Keijo Häkkinen, Marko Ajanki, Mika Viksten ja Martti Tamminen.

Dokumenttivideo Metrin askel Bukran alakerrassa.
Metrin askel on Voionmaan Opiston elokuvalinjan opiskelijoiden Topi Patjaksen ja Mikko Korhosen kevään 2010 lopputyö. Dokumentti kertoo Mustan Lampaan asiakkaan, Tepon elämänkulusta asunnottomana talven yli, sekä edessä olevista mahdollisuuksista. Kesto 20 minuuttia.

Näyttelyt ovat Galleria Bukrassa 1.-30.10.2010, avoinna ma-pe 11-18, la 11-16. Tuomiokirkonkatu 17, Tampere. Näyttely saa jatkoa Tampereen pääkirjasto Metsossa 25.10.-5.11.2010.

Näyttelyn järjestää Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän päihdetyön päiväkeskus Musta Lammas. Päiväkeskus on asunnottomille ja päihdeongelmaisille suunnattu matalan kynnyksen palvelu, jossa asiakkailla on mahdollisuus ruokailuun, vaatehuoltoon, henkilökohtaiseen puhtauteen sekä asioiden järjestelyyn yhdessä työntekijöiden kanssa. Päiväkeskus tarjoaa myös sosiaalista kohtaamista sekä vertaistuen muotoja.

Voionmaan opisto tukee näyttelyä.

Tervetuloa avajaisiin perjantaina 1.10. klo 18-20. Ohjelmassa puheita ja Metrin askel dokumentin musiikin tehnyt Daniel Hukari esiintyy. Kahvitarjoilu.

Yhdyshenkilöt:

Työryhmä:
Marko Ajanki, gsm O50 322 6331, email: marko.ajanki (ät) evl.fi
Hartti Ahola, gsm O40 505 0115
Metrin askel dokumentti:
Mikko Korhonen, gsm O400 730972

Internet:
www.tampereenseurakunnat.fi/mustalammas
www.suurellasydamella.fi
www.bukra.fi/galleria.html