Etusivu > Materiaalit > Asiakirjat > Asiakirjat 2010 > Lehdistötiedote Kerava

LEHDISTÖLLE, 11.10.2010

KERAVA

HULLUT PÄIVÄT JA ASUNNOTTOMAT YÖT KERAVALLA 17.10. KLO 19-21


Keravan Suojakotiyhdistys ry. järjestää perinteisen Asunnottomien yön tapahtuman Keravalla sunnuntaina 17.10. klo 19 - 21 Päivätoimintakeskus Paussin piha-alueella, osoitteessa Tuusulantie 40, 04200 Kerava. Tapahtuma on osa valtakunnallista Asunnottomien yötä, jonka teemana on tänä vuonna Hullut päivät ja asunnottomat yöt.


Keravalla Asunnottomien yön tapahtuman avaa klo 19.00 Keravan ev.lut. srk:n diakoni Kirsi Helin. Illan ohjelmassa on ilmainen ruokailumahdollisuus, teemaan liittyvien runojen tulkintaa huumoria unohtamatta sekä keskustelua asunnottomuudesta.


Valtakunnallisesti asunnottomia arvioidaan olevan noin 8000, Keravalla asunnottomia on nelisenkymmentä. Keravan Suojakotiyhdistys ry. on omalla toiminnallaan ja verkostoitumisellaan pyrkinyt parantamaan vaikeimmin asutettavien tilannetta tarjoamalla asunnottomille päivätoimintaa ja tukiasuntoja. Uusimmat asunnot valmistuivat Vuorelanmäelle keväällä 2010.


Valtakunnallista Asunnottomien yön tapahtumaa sävyttää samana päivänä vietettävän YK:n syrjäytymisen ja köyhyyden vastaisen päivän lisäksi Euroopan köyhyyden ja sosiaalisen syrjäytymisen torjunnan teemavuosi 2010.

Liitteenä: Keravan tapahtuman mainos

Tiedusteluihin vastaavat ja lisätietoja Keravan Asunnottomien yön tapahtumasta antavat:
Jenni Juntunen
Toiminnanohjaaja
jenni.juntunen ät suojakoti.fi
Jari Savola
Aikuispalveluiden johtaja
Keravan Suojakotiyhdistys ry.
www.suojakoti.fi
jari.savola ät suojakoti.fi

Keravan tapahtuma 2010