Etusivu > Materiaalit > Asiakirjat > Asiakirjat 2008 > Mediatiedote Vva Helsinki 2008

levyn kuva

MEDIATIEDOTE

Vailla vakinaista cd-levy ilmestyy 17.10. asunnottomien yön yhteydessä järjestettävässä tapahtumassa Narikkatorilla Kampissa klo 19.00 jossa on mahdollisuus kuulla ja nähdä ainakin osaa levylle osallistuneista taiteilijoista.Levyn tuottaja on Harri Merilahti/Studio Stadi. Artistit ja tuottaja luovuttaa 10% levyn tuotosta Vailla vakinaista asuntoa ry:lle.
Vailla vakinaista asuntoa ry on luotettava 1988 perustettu yhdistys joka hoitaa asunnottomien asiaa merkittävin tavoin.(yökiitäjä bussi,kalkkers-kahvila,sällikoti jne) www.vvary.fi

Levytykseen osallistui 27 muusikkoa,11 artistia ja 14 säv.sanoittajaa.Joukossa on merkittäviä säveltäjiä/sanoittajia/artisteja Hector, Pepe Willberg,Niko Ahvonen, Minna Turunen, Maya Paakkari, Kaj Chydenius,Georg Malmsten, Aarne Turakainen,Mikko Lager,Aake Turkia...
Sanoitukset ovat aiheeseen tavalla tai toisella liittyviä tarinoita ihmisen onnesta ja onnettomuudesta, peloista ja unelmista.Hankkeen idea on Ville J.Kulmalan ja toteutus Harri Merilahden.

Ajatuksemme ovat perustuslain myötä samoilla linjoilla siitä että avun tarvitsijalla pitää olla mahdollisuus saada kohtuullisessa ajassa ihmisarvoiset kriteerit täyttävä asumispaikka sekä tarvittavat tukipalvelut.Epämääräisistä asumisolosuhteista on vaikea ponnistaa.
Asunnottomuus joka johtaa vääjäämättä myös työrajoitteisuusuuteen ei ole pelkästään rappioalkoholistien ongelma, joukkoon kuluu niin nuoria kuin vanhoja esim. terveydellisistä syistä kelkasta pudonneita.
Tervetuloa tuikkimaan tähtenä asunnottomien taivaalle !
Yhteydet: Harri Merilahti/Studio Stadi p. 040 7183787
studiostadi@gmail.com
Sorvaajankatu 9A 00880 Hki