Etusivu > Materiaali > Huppari

Yöhuppari
Huppariesite

Asunnottomien yön kansankokouksessa on ideoitu yhtenäinen Yöhuppari joka soveltuu niin toimijoille, kuin paikallistoimintaan tukea saamaan eli myytäväksi.



  1. Yöhupparin virityksessä ovat keskeisesti olleet mukana Hanna Piirainen (Vailla vakinaista asuntoa VVA ry), Kati Sinenmaa (Helsingin Elokolo) ja allekirjoittanut.

  2. Yöhuppari on yönmusta, laadukas, lämmin "Fruit of the Loom -Screen stars"-asu, jossa yölogo (lisänä päivämäärä: 17.10.) on pienennettynä ns. sydämen paikalle vasemman rinnan pintaan. Silkkipainovärinä on lämmin keltainen, joka tuo nyt 10-vuotiskerralla logosta mieleen myös lämmittävän liekin tunteen. (Käytettävä silkkipainoväri kestää monikymmeniset pesukerrat.)

  3. Yöhupparia on rajoitettu määrä seuraavia kokoja:
      S   , M, L,   XL ja XXL   .

  4. Hinta on omakustannusluokkaa eli 25 euroa/kpl + postituskulut, ellei nouda maksamiaan asuja "Yöhupparikeskus" Helsingin Elokolosta (Kati Sinenmaa, Toinen linja 31).

  5. Tilaukset osoitteella: Kunnon Elämä ry (Antti Honkonen), Paasivuorenkatu 5 b 7 krs, 005340 HELSINKI tai mieluiten sähköpostitse: antti.honkonen@elamantapaliitto.fi.

  6. HUOM! Postimaksu on yhden hupparin kohdalla edullisimmillaan 8,50 euroa, johon tulee päälle 2 euroa pakkausmateriaalista ja jos enemmän asuja niin hinta hieman nousee. Jos tilausta ei makseta ennakkoon, tulee kuluihin lisäksi 3,35 euron käsittelymaksu.

  7. Maksut: Kunnon Elämä ry, Sampo 800017-767602, viesti: Yöhuppari

Yöhuppariterveisin:
Antti Honkonen
040 529 5283
antti.honkonen (at) elamantapaliitto.fi

Takaisin    Etusivulle
Osoite