Etusivu > Media > kiertävä Kilpikonna-kannustepalkinto 2007
Kilpikonnan luovutus

Tuula Haatainen luovuttaa 13.11. 2007 klo 18:10 kiertävän Kilpikonna-kunniapalkinnon
Ulvilantie 17 kortteliyhteistyö -jengille


Kilpikonna-kunniapalkinto Helsingin kaupungin vapaaehtoistyön neuvottelukunnan kiertävä Kilpikonna-kunniapalkinto oli vuoden verran Asunnottomien yö Helsingissä -toimintaverkostolla.

Lainaus:

"Vapaaehtoistyön neuvottelukunta on kaupunginhallituksen asettama elin, jonka tarkoituksena on muun muassa vahvistaa helsinkiläisten vapaaehtoisyhteisöjen toimintamahdollisuuksia sekä kannustaa erilaisia yhteisöjä ja niiden jäseniä edelleen kehittämään toimintaansa.

Vuosittain neuvottelukunta kiittää ja palkitsee tunnustuspalkinnoin ja kunniakirjoin yleishyödyllistä työtä tekeviä tahoja hakemusten perusteella. Kriteereitä ovat muun muassa esimerkillinen ja arvokas toiminta. Tänä vuonna hakijoita oli yli viisikymmentä.

13.11.2007 Kaupungintalolla pidetyssä palkitsemistilaisuudessa apulaiskaupunginjohtaja Tuula Haatainen jakoi tunnustukset neljälle esimerkilliselle taholle. Näitä ovat: Ulvilantie 17:n kortteliyhteistyö, Suojatie ry, Roska päivässä -liike sekä Helsingin Sovittelijat ry.

Tunnustuksena jaettiin saajatahoille kunniakirjat. Lisäksi Ulvilantie 17:n kahvituvalla kokoontuvalla ystäväpiirillä on hallussaan vuoden ajan Kilpikonna-kunniapalkinto, joka luovutettiin edelliskauden ajaksi Asunnottomien yö -kansalaisliikkeen helsinkiläistoimijoille.

Kiertävä Kilpikonna-kunniapalkinto myönnettiin Ulvilantie 17:n kortteliyhteistyölle.

Ulvilantie 17:n ja Porintie 9:n asunto-osakeyhtiöt ovat samassa korttelissa. Paikallisen asukkaan aloitteesta ja yhtiöiden yhteisen talonmiehen avustuksella on syntynyt asukkaiden keskinäinen ystäväpiiri.

> lue lisää:


Takaisin    Arkistoon
Osoite