Etusivu > Tapahtumat > Asunnottomien Yö 2005 > Kiitos
Asunnottomien yön kuva

Tasavallan presidentti Tarja Halonen neuvottelee asunnottomuuden poistamiseen
tähtäävistä toimista Asunnottomien yö -kansalaisliikkeen toimijoiden kanssa

KIITOS !

Asunnottomien yötulet syttyivät ennätyslaajalti

Asunnottomien yö -kansalaisliike kiittää kaikkia, jotka osallistuivat YK:n Köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä 17.10.2005 järjestettyyn Asunnottomien yö -tapahtumaan.

Asunnottomien yön puitteissa järjestettiin 25 paikkakunnalla yhteensä 40 tilaisuutta. Mukana oli 100 erilaista yhteisöä ja lähes 500 vapaaehtoispuurtajaa, joista huomattava osa asunnottomia. Tilaisuuksiin osallistui n. 3000 kansalaista, niin vakinaista asuntoa vailla olevaa kuin oman kodin omaavaakin.

Kun Asunnottomien yön tulet sytytettiin maanantaina klo 19 eri puolilla Suomea, samaan aikaan sytytettiin tuhansissa kodeissa ikkunakynttilä myötätunnon merkkinä heikommassa asemassa oleville kanssaeläjillemme.

Asunnottomuuden käsittely sai edellisvuosia mittavamman julkisuuden lehdistössä. Kirjoitukset toivat esille yhteisvastuullisen näkökulman aina pääkirjoitustasoa myöten. Kuka tahansa voi miltei milloin tahansa joutua asunnottomaksi - niin koti-Suomessa kuin muualla maailmassa.

Nyt toivomme, että päättäjät tutustuvat lehtikirjoittelun ja yötapahtumista kertovan www.asunnottomienyo.fi -nettisivun viesteihin.

Sen jälkeen tositoimiin asunnottomuuden ja sen oheisongelmien poistamiseen!


Vuoden 2005 Asunnottomien yö -kansalaisliike


Takaisin    Sivun alkuun
Osoite